Mimarlar İçin Dış Mekan Sandalye Fikirleri

18-04-2022 17:08
Mimarlar İçin Dış Mekan Sandalye Fikirleri

Mimar sandalye tasarımları, ses getiren projelerde oldukça sık kullanılan bir tasarım unsuru. Mekanlarda şık bir stil oluşturmak isteyenler için vazgeçilmez bir öğe olan dış mekan metal sandalye çeşitleri, mimari projelerde estetiği ve kaliteyi ön plana çıkaran önemli bir detay. Birbirinden şık modelleri ve geniş kataloğuyla Abka Furniture, projelerinde yaratıcı bir tarz oluşturmak isteyen mimarlara ve mimariyle yakından ilgilenen herkese ilham sunuyor.

Fonksiyonelliği lüks detaylarla buluşturan eşsiz bir tasarım anlayışına sahip dış mekan sandalyeler, konforlu yaşam alanları oluşturmak isteyenler için en iyi seçenekler arasında yer alıyor. Şık ve bütünleyici bir dekorasyon fikri için sizlere ilham verecek pek çok farklı tasarımla tanışın: Tik ağacının mükemmel dokusu ile bir araya getirilen Alüminyum Dış Mekan Sandalye, yuvarlak hatları ve örme sırt detayı ile Bullet Sandalye, rustik tarzı ile klasikler arasında yerini alan Thony W-Arm Sandalye, ince tasarımı ve modern asimetrik şerit sırt detayı ile Casting sandalye ve daha nice seçenek… Dilerseniz Abka Furniture’ın kişiye özel üretim ayrıcalığından da yararlanabilir, hayallerinizdeki tasarımları gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

2022 Tasarım Sandalye Trendleri

Ezber bozan tasarımların ön plana çıktığı 2022 tasarım sandalye trendleri, özellikle metal malzemenin kumaşlarla uyum içinde kullanıldığı; fütüristik ve romantik öğelerin de tasarımların bir parçası olduğu tasarımlar içeriyor. Abka Furniture’da beğeninize sunulan birbirinden şık ve gösterişli mimar sandalye tasarımları, iç ve dış mekanlarda mimarların projelerine prestij kazandırıyor. Trendleri takip eden hatta yaratan, mekanları kişiselleştirerek onlara anlam katan özel tasarım sandalye çeşitleri, karizmatik bir görünüm oluşturmak için en ideal seçenekler arasında... Özel projelerinizde veya iç ve dış mekanlarda tarzınıza uygun mimar sandalye tasarımları ile şık ve modern bir stil oluşturabilir; mekanlarınızı çağdaş dokunuşlarla yeniden dekore edebilirsiniz.

Cafe - Restoran Dekorasyonu İçin Sandalye Tasarımları

Bir cafenin ya da restoranın en önemli mimari öğelerinden biri, sandalyedir. Mekanın ruhunu ve kalitesini yansıtan, mekana gelen kişilerin rahatlığını sağlayan tasarım sandalyeler, mutlaka trendleri yakalamış olmalı. Mimar sandalye tasarımları ile cafe ve restoran dekorasyonu için ideal seçenekler sunan Abka Furniture, geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca ve her zevke hitap ediyor. Hem şık hem de fonksiyonel özelliklere sahip Thony W-Arm Sandalye, Bottom Sandalye, Minotti Sandalye, Croswise Sandalye, Thonet Army Sandalye, Casting Sandalye, İdol Sandalye gibi tasarım sandalye modellerini seçebilir; mekanlara imzanızı atabilirsiniz.  

 

 

5 Farklı Tasarım Sandalye Önerisi

Her zevke ve mekana uygun birbirinden şık ve gösterişli mimar sandalye tasarımları arasından sizler için ön plana çıkanları seçtik:

1- Beetle Sandalye

Hem şık hem de kullanışlı bir sandalye arayışındaysanız ve sandalye tercihiniz mekanınıza rahatlık da sağlasın istiyorsanız, Beetle Metal Sandalye tam size göre.

2- Rosa Sandalye

Klasik ve seçkin bir görünüm sunan Rosa Sandalye, köşeli hatları ile mekanlara prestij katıyor.

3- Croswise Sandalye

Şık ve modern tarza sahip bu sandalye tam bir joker modeldir. İster evde ister ofiste ister restoranda, bu sandalye bulunduğu mekana şıklık katıyor.  

4- Tolix Metal Sandalye

Bu sandalye modeli, özellikle dış mekan dekorasyonunun ikonik tasarımlardan biri! Hem dayanıklılığı hem şıklığı hem de zamansızlığı ile çok tercih ediliyor.

 5- Bottom Sandalye

Bir sandalyenin zarafeti ve bir koltuğun rahatlığı birleşti ve çok özel bir tasarım ortaya çıktı. Bottom sandalye ile mekanınıza konfor dolu bir stil katacaksınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.