Metal Sandalye Modelleri ile Tarzınızı Yansıtın!

08-04-2022 15:04
Metal Sandalye Modelleri ile Tarzınızı Yansıtın!



Son zamanlarda oldukça popüler olan metal sandalye çeşitleri, iç ve dış mekanlarda oldukça tercih ediliyor. Hem şık hem de gösterişli olan bu ürünler, tarzınızı yansıtmaya yardımcı oluyor. Dikkat çeken modelleri ile ön plana çıkan metal sandalye çeşitleri, birbirinden özel tasarımları ile her mekana farklı hava katar. Özellikle kafe, restoran gibi mekanlar ve mimar projelerinde tercih edilen bu ürünler, sıra dışı bir stil oluşturmanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra Abka Furniture ayrıcalığı ile satışa sunulan koltuk, sandalye, masa vb. ürünler de her ihtiyaca cevap veriyor. Aynı zamanda kişiye özel renk ve üretimler de gerçekleştiren Abka Furniture, dekorasyonunuza en uygun ürünler bulmanıza imkan sağlar.

 

Kafelerde, lokantalarda, restoranlarda ve barlarda da kullanılan metal sandalye çeşitleri, hem kullanışlı hem de uzun ömürlü olmasından çokça tercih ediliyor. İşyerlerinde de kullanılan bu ürünlerin, daha çok işlevsel ve konforlu olan modelleri tercih ediliyor. Dilediğiniz renk, doku, model ve zevkinize uygun metal sandalye, koltuk, masa gibi pek çok ürün ve modelleri satın alabilir, veya zevkinize uygun tasarımları sipariş ederek hayalinizdeki dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

Metal Sandalye Tasarımları

 
Özellikle kafe, restoran ve bistro barlarda oldukça kullanılan metal sandalye modelleri, şık ve zarif duruşuyla mekanlara cool bir hava katıyor. Dekorasyonunu yenileyen mekanlarda veya yeni açılışlarda, tasarım harikası metal sandalye çeşitleri arasından özellikle metal ayaklı olanlar ön plana çıkıyor. Aynı zamanda pek çok proje ve mekanlar için özel olarak tasarlanan masaların yanında şık bir kombin oluşturmanızı kolaylaştıran metal sandalyeler, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Abka Furniture avantajları ile birbirinden farklı renk ve materyale sahip sandalye, masa, koltuk, metal sandalye ve metal sandalye çeşitlerinin kişiye özel olarak da üretimi gerçekleştiriliyor. Dilerseniz sıcak renkler seçerek mekanlarınıza canlılık katabilir veya daha sade renkler tercih ederek mekanlarınıza şık ve asil bir duruş katabilirsiniz. Ayrıca ahşap, kumaş, deri, metal ve benzeri malzemeler kullanılarak tasarlanan metal sandalyeler ile yarattığınız mekanın ruhuna uygun bir dokunuş verebilirsiniz.

 

Kafe - Restoranlara Özel Metal Sandalye Önerileri

 

Günümüzde, iç ve dış mekanların neredeyse hepsinde metal sandalye modelleri kullanılmaktadır. Hem sade ve gösterişli ortamlar yaratmak, hem de uzun ömürlü ve dayanıklı olduğu için metal sandalye modelleri kullanılır. Kafe ve restoranlarda verilen hizmet kadar, mekanların yarattığı ambiyans da oldukça önem taşır. Siz de iç açıcı ve dikkat çeken mekanlar yaratmak istiyorsanız, öncelikle metal sandalye modellerinden başlayabilirsiniz. Zengin ürün yelpazesi ile her bütçeye ve her mekana uyum sağlayan tasarımları ile ön plana çıkan Abka Furniture’da Luxy Sandalye, Thony W-Arm Sandalye, Rosa Sandalye, Dereck Ahşap Sandalye, Bottom Sandalye, Örgülü Metal Sandalye, Fancy İdol Sandalye gibi birbirinden şık ürünleri satın alabilir, dilerseniz kendi zevkinize uygun ürünleri sipariş edebilirsiniz. Bunun yanında, masa ve berjer koltuklar da şık ve yeni tasarımlarıyla mekanları zenginleştiriyor. Berjer koltuklardaki kumaş, deri, kadife gibi seçeneklerden oluşuyor. Dilediğiniz modeli seçerek tarzınıza uygun bir mekan yaratabilirsiniz. Her iklimde, her koşulda iç ve dış mekanlarda kullanılabilen metal sandalyeler hem hesaplı hem de kullanışlı yapıları ile şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.

 

 

 

 

Metal Sandalye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

       Metal sandalye seçerken öncelikle ürünün garantisi olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

       Metal sandalye alırken şık bir görünüm sunmasının yanında kalitesi de büyük önem taşır. Özellikle mekanlarda kullanacaksanız, sandalyenin üretiminde kullanılan materyali ve kumaşını incelemeyi unutmayın.

       Metal sandalyelerin paslanma ihtimalleri yüksektir, bu ürünleri alırken paslanmayan özellikte olanları seçmeye özen gösterin.

       Metal sandalye alırken kumaşının yanı sıra ayak kısmı da önemlidir, ayak kısmını es geçmeyin!

       Metal sandalyeleri, özellikle bistro kafe tarzı yerlerde kullanacaksanız ayak kalınlığına dikkat edin.

       Metal sandalye çeşitleri şık tasarımları ile kullanışlı olmasının yanında oldukça dekoratif bir üründür. Bu ürünleri alırken, mekanınızın yapısına, rengine, ambiyansına ve tarzına göre sandalye seçmeniz yararınıza olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.