Dış Mekanlarınızda Kullanabileceğiniz 5 Dış Mekan Mobilya Önerisi

24-04-2022 22:17
Dış Mekanlarınızda Kullanabileceğiniz 5 Dış Mekan Mobilya Önerisi

Dış Mekan Mobilyaları özellikle bahçe ve üstü açık alan seçeneği olan işletmeler için oldukça önemlidir. Bir restoran ya da cafeye girdiğinizde, dekorasyonu için bir mimar ile çalışıldığını ya da işletmecisinin mimar zevkine sahip olduğunu kanıtlayan en çarpıcı detay; dış mekan mobilya seçimleridir. Dış Mekan Sandalyeler ne kadar şık ve konforlu olursa, mekanın dekorasyonunu tamamlayan diğer öğeler de ona aynı şıklık ve konforda ona eşlik edebilir. Mekanın ruhunu da kalitesini de yine sandalyeleri belirler.

Zamanın seçkin zevkleriyle uyumlu hareket eden Abka Furniture, ürettiği dış mekan sandalyeleri ile hem mimarlara hem de cafe ya da restoranını dekore etmek isteyen işletme sahiplerine bu yolculukta eşlik ediyor.

Cafe - Restoran Dış Mekan Mobilyası Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yeni bir restoran sahibi olmuş veya mevcut cafenizde değişikliğe gitme zamanının geldiğini düşünmeye başlamış olabilirsiniz. Yapılacak pek çok şey olsa da en önemli işlerin başında restoran veya cafenizin mobilyalarını seçmek gelir. Cafe - restoranlarınız için dış mekan mobilyası seçerken dikkat edeceğiniz konuların başında neye odaklanacağınızı belirlemek gelir. Mekanınızın şık görünmesini mi yoksa konforlu olmasını mı öne çıkarmak istersiniz? Belki sizin için her ikisi de önemli olabilir.

İşletmenize en uygun konsepti belirledikten sonra, bu konsepte uygun ürünlerin kalitesini değerlendirmelisiniz. Cafe - restoranınıza seçeceğiniz dış mekan mobilyaların, uzun yıllar pek çok kişi tarafından kullanılacağını unutmayın. Eğer dış mekan için mobilya seçiyorsanız hem yoğun kullanıma hem de hava koşullarına dayanıklı malzemelerden üretilmiş mobilyalar tercih etmenizde fayda var.

Cafe - restoran dış mekan mobilyası satın almadan önce detaylı bir pazar araştırması yapmanız faydalı olacaktır. Akba Furniture, cafe - restoranınız için şık ve konforlu olmasının yanı sıra oldukça dayanıklı malzemelerden üretilmiş pek çok dış mekan mobilyası alternatif sunuyor. Dış mekan dekorasyonunda uzun vadeli çözümler için en çok tercih edilen Alüminyum Fileli Dış Mekan Sandalye’den, dayanıklılığının yanı sıra tasarımıyla da dikkat çeken metal Bullet Sandalye’ye, renk ve oturak seçenekleriyle özelleştirebileceğiniz Hilly Sandalye’den, klasik tarzıyla her zaman çok beğenilen Daisey dış mekan sandalyeye; pek çok mobilya seçeneğini beğeninize sunan Akba Furniture, araştırmanıza mutlaka eklemeniz gereken adreslerden…




Zevkinize Özel Renkli Cafe - Restoran Dış Mekan Sandalyeleri

Çoğu zaman işletme sahipleri, dekorasyon yenileme süreçlerinde bir mimar ile çalışmayı tercih eder. Akba Furniture, iç ve dış mekan dekorasyon projelerinde mimarların birlikte çalışmayı tercih ettiği bir marka. Beğendiğiniz cafe - restoran dış mekan sandalyeleri üzerinden zevkinize özel tasarımlar yapan Akba Furniture, işletmenizi kişiselleştirmenize olanak sağlar. Hem sizin hem birlikte çalıştığınız mimarın beklentileri birebir karşılanırken, cafe - restoranınız uzun ömürlü ürünlerle donanır. 

Dekoratif Dış Mekan Sandalyesi Önerilerimiz;

Sizin için seçtiğimiz cafe - restoran dış mekan sandalye modelleri arasından yapacağınız doğru tercihler ile misafirlerinize, sizi yeniden ziyaret etmek isteyecekleri bir deneyim sunun.

Bullet Sandalye

Aradığınız, zarif bir tasarım çizgisi ve karizmatik hatlara sahip bir sandalyeyse, Bullet Dış Mekan Sandalyesi, cafe-restoranınızda çok yakışacak. 

 
Alüminyum Fileli Dış Mekan Sandalye

O bir klasik... Zamansız tasarımların baş tacı Alüminyum Fileli Dış Mekan Sandalye, bulunduğu mekana elegan bir şıklık katıyor. Abka Furniture tecrübesi ile üretilen Alüminyum Fileli Dış Mekan Sandalye, en asil duruşa sahip dış mekan sandalyesi modelleri arasındadır. Alüminyum malzemeden yapılması sebebiyle oldukça hafif olan dış mekan sandalye modelinde; uzun ömürlü kullanım ön plana çıkmaktadır.

 Strazburg Koltuk

Strazburg Koltuk, modern çizgisi ile cafe – restoran tasarımlarında ayırt edici bir şıklık sağlar. Mekanınıza uygun ölçü ve renkte özelleştirebilir, misafirlerinizin rahatlığını garantileyebilirsiniz.

 

Napoli Bank

İnce metal ayakları, yuvarlak hatlı kol kısımları ve yarım sırt detayı ile Napoli Bank, rahat ve özgün tarz yaratır.

 

Sapphire Sedir

Cafe ya da restoranınızda biraz daha gösterişli bir mimari tarza yöneldiyseniz, bu konforlu ve göz alıcı yarı çember sediri mutlaka değerlendirmelisiniz.

Size özel üretimler yapan Abka Furniture çözümleri ile hayallerinizdeki cafe - restorana sahip olun.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.