Cafe ve Restoranlar İçin Sedir Kullanım Önerileri

24-04-2022 21:46
Cafe ve Restoranlar İçin Sedir Kullanım Önerileri

Cafe - restoran sedir modelleri günümüzün en çok ilgi gören dekorasyon trendi olarak yükseliyor. Her geçen gün konforun öneminin giderek arttığı şu dönemde, cafe ve restoranlarda da bu arayış kaçınılmaz oluyor. Sedirler, bu anlamda ihtiyacı en hızlı karşılayan detaylardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Modern ve Şık Sedir Modelleri

Değişen günlük alışkanlıklar nedeniyle cafe ve restoranlar da hayatımızda daha büyük bir yer kaplıyor. Artık sadece sevdiklerimiz ile buluşup keyifli vakit geçirdiğimiz, bir şeyler yiyip içip evlerimize döndüğümüz bir uğrak noktasının ötesinde cafe ve restoranlar, çalışma alanlarımız haline gelmeye başlıyor. Bu durum, bu alanlarda geçirdiğimiz vaktin hem uzamasına hem de daha değerli olmasına sebep oluyor. Uzun saatler harcadığımız bu mekanların hem konforumuza hem de gözümüze hitap etmesi bir zorunluluk oluyor.

 

Bir cafe ve restoranda geçirilen vaktin uzunluğunu belirleyen en önemli faktör, dekorasyon ve mobilyalar diyebiliriz. Bir mekanın yiyecek ve içecekleri ne kadar lezzetli olursa olsun, rahat ve şık olmayan bir yerde vakit geçirmek istemezsiniz. Konforlu bir alan yaratmak için modern ve şık pek çok sedir modelinden faydalanmak mümkün. Cafe - restoran sedir modelleri arasından seçeceğiniz birbirinden şık ve rahat alternatif ile mekanınızda geçirilen vaktin hem uzamasını hem de daha keyifli olmasını sağlayabilirsiniz.

Cafe - Restoran Dekorasyonunuza Özel Sedir Takımları

Cafe ve restoran sahibi ya da işletmecileri, mekanlarının dekorasyonunu her zaman kendilerine özel olmasını tercih ediyor. Dekorasyonda özelleştirme yapmanın püf noktalarından biri, detay parçaları ana parçalar ile ahenkli bir şekilde kullanmak olarak karşımıza çıkıyor. Sedirler bu noktada işletmeci ve mimarların kurtarıcısı oluyor. Cafe - restoran sedir modelleri yardımıyla dekorasyon tasarımında pek çok farklı kullanım elde edilebiliyor. Sedirler kimi zaman yemek masalarının sandalyelerine eşlik ediyor, kimi zaman ise sedir takımları olarak cafe ve restoranlarda kendilerine ait bir alana sahip oluyor.

Cafe - restoran dekorasyonunuza özel sedir takımları sayesinde işletmenize yepyeni bir atmosfer kazandırmak bugün çok daha kolay. Size özel üretimler yapan Abka Furniture, ister hazır sedir modelleri ister özel üretim seçenekleri ile cafe ve restoranını yeniden dekore etmek isteyenlere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Birbirinden şık ve konforlu cafe - restoran sedir modelleri sahibi Abka Furniture, ürünlerde dilediğiniz materyali seçme imkanı sunarak zevkinizi işletmenize birebir yansıtmak için en güçlü destekçiniz oluyor.





Cafe - Restoran Sedir Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Dekorasyonda değişikliğe gidecek veya yeni bir mekanı sıfırdan dekore edecekseniz takip etmeniz gereken bazı temel adımlar bulunuyor. Bunların başında da mekanın temasını belirlemek geliyor. Yapacağınız tasarımın, seçeceğiniz mobilyaların, kullanılacak renk ve ışıkların tüm detayları, mekanın temasına göre belirleniyor. Bu nedenle işe, temanıza karar vererek başlamakta fayda var.

Temanızı seçtikten sonra karar vereceğiniz tüm detayların ana parçalara göre şekillenmesi büyük önem taşıyor. Cafe - restoranlarda en büyük parçalar genelde masa ve koltuklar oluyor. Sandalye, sedir, sehpa gibi dekorasyon unsurları, bu büyük mobilyalara uyum sağlayacak şekilde belirleniyor. Bu parçaları seçmekte zorlananlar için; yemek masaları ve koltuk takımlarının en şık eşlikçilerinin cafe - restoran sedir modelleri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Seçim yapmakta zorlananlar için aşağıda Abka Furniture’ın sedir alternatifleriyle farklı kullanım önerileri bulabilirsiniz:

  1. Kalabalık arkadaş gruplarının favori buluşma mekanlarının olmazsa olmazı, konforlu bir oturma alanıdır. Gösterişli tasarımı, üst düzey konforu ve göz alıcı hatları ile Sapphire Sedir, cafe-restoranınızın tercih edilmesinde büyük rol oynuyor.

 

  1. Geometrik ve şık hatları ile dilediğiniz ölçüde tasarlayacağınız Blua Sedir, mekanınızın modern imajına büyük katkıda bulunuyor.  

 

  1. Bir koltuğun rahatlığı ve bir sedirin alan fonksiyonelliği Blua X Sedirde bir araya geliyor. Pek çok farklı renk seçeneği ile mekanınızın tarzına, yeni bir boyut katıyor.

 

  1. Nobu Sedir, sıra dışı tasarım meraklılarını mutlu ediyor. İnce sırtlığı, rahat oturakları ve şık metal ayak detayları ile zamansız bir şıklığa sahip seçkin mekanların favori mobilyaları arasında yer alıyor.

Dekorasyonunuza ekleyeceğiniz sedir detayları ile hem oturma alanı sayısını kolayca artırabilir hem de çabasız bir şıklık elde edebilirsiniz. Dekorasyon kararlarınızı verirken Abka Furniture’ın özel tasarımlı cafe - restoran sedir modellerini mutlaka inceleyin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.